Partners

We kunnen deze tocht niet maken zonder hulp. Hulp bij het bepalen van de route, vooraf en tijdens onze tocht. Hulp bij de aanschaf van al onze noodzakelijke apparatuur, kampeerspullen, muilezel en paard en hulp bij het bevoorraden in verlaten gebieden. Onze partners zorgen ervoor dat we deze tocht kunnen maken.
Fundación Trekking Chile
Deze stichting promoot trektochten in Chili. Ze ondersteunt onder andere het maken van goede kaarten en het opleiden van lokale gidsen. Trekking Chili helpt ons zowel vooraf als tijdens onze tocht.

CONAF
De Chileense Corporación Nacional Forestal (CONAF) helpt ons omdat ze het belangrijk vinden dat de Chilenen meer geïnteresseerd raken in de natuur en in wandelen in de natuur. Onze tocht vinden zij een mooi voorbeeld voor de Chilenen. CONAF helpt ons door ons gratis toegang te verlenen tot alle Chileense nationale parken en natuurgebieden. Bovendien zullen alle parkwachters ons helpen waar zij maar kunnen.
Technolyt Outdoordacht
Technolyt is gespecialiseerd in optische apparatuur en outdoor-accesoires. Het enorme assortiment wordt gebruikt door vele buitensporters, zowel door kampeerders op de camping als de minimalist backpacker. Wij gebruiken veel apparatuur van Technolyt zoals de Solar Gorilla zonnepanelen en de Spot satellite messenger.
Soellaart
Soellaart is een outdoor- en kampeerwinkel in Haarlem, een speciaalzaak op het gebied van outdoor, Wintersport, sport en recreatie. Soellaart helpt ons met deskundig advies voor onze kampeeruitrusting en kleding.
Radical Design
Radical Design ontwerpt, produceert en sourct producten van technisch textiel. Haar specialiteit ligt bij het bedenken en uitvoeren van innovatieve oplossingen voor het vervoer van bagage op menskracht. Radical Design is bedenker en producent van de wheelie, de wandelkar met een inhoud van 80 liter en een laadvermogen van 40 kg.
Advertenties