Te voet door Chili – het echte verhaal

21 februari verschijnt bij uitgeverij Elmar het boek Gemaakt om te lopen – 6242 kilometer te voet door Chili. Hierin beschrijft Arlen het hele verhaal van de voettocht door Chili, wat het doet met twee mensen die samen dit ogenschijnlijk eindeloze avontuur aangaan en de les die ze leren. Naarmate de tocht vordert blijkt dat lopen – het fysieke aspect – niet zozeer een probleem is, maar het onderweg zijn en het omgaan met tegenslagen – het mentale aspect – dat veel meer is.

Op deze website publiceerden Jeannette en Arlen korte verhalen, na afloop gebundeld in het boek Chili, de langste uitdaging te wereld. Deze impressies zijn momentopnamen, bijzondere gebeurtenissen die ze wilden delen. Het zijn zogezegd losse flodders, maar de les die Jeannette en Arlen tijdens de tocht leerden valt hier niet uit op te maken. Dat motiveerde Arlen om een nieuw boek te schrijven. Een boek waarin veel méér staat dan de korte impressies van de tocht. Een boek dat kan inspireren.

Hike & Trekking Magazine beschrijft het boek als volgt: “Een boeiend verhaal over doelen stellen, niet weten waar je aan begint, doorzettingsvermogen en meer bereiken dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden.

De eerste officiële presentatie van het boek zal plaatsvinden op 1 en 2 maart om 11:20 uur tijdens de fiets- en wandelbeurs in de RAI Amsterdam.

Gemaakt om te lopen is vanaf eind februari te koop bij elke (internet) boekhandel (zoals Bol.com), bij Elmar en een gesigneerd exemplaar is rechtstreeks te bestellen bij de auteur.

Bekijk het inkijkexemplaar van Gemaakt om te lopen.

Omslag-gemaakt-om-te-lopen
ISBN: 9789038924274
Pagina’s: 272
Afmeting: 14 x 23 cm
Uitvoering: Paperback geïllustreerd met kleurenfoto’s in vier katernen
Prijs: 17,95 euro

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Bijzonderheden. Bookmark de permalink .

2 reacties op Te voet door Chili – het echte verhaal

  1. Wilma den Breejen-Buhrs zegt:

    Geweldig initiatief!
    Hartelijke groet,

  2. wim en nel zegt:

    super, gaan we zeker lezen

    wim en nel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s